Meet the Content People

Content People is gespecialiseerd in ontwikkeling, produktie en verkoop van zowel digitale als traditionele (geprinte) content.  

De uitgave van ebooks via een baanbrekende formule vindt plaats via imprint Uitgeverij Heimdall. Onder de vlag van Content People worden verder artikelen, illustraties en andere content, inclusief hele informatiedragers, in eigen beheer en voor opdrachtgevers vervaardigd. De bureauredactie bestaat uit journalistiek geschoolde medewerkers.

Voorts zijn we bezig met ontwikkeling, produktie en verkoop van (op maat gemaakte) software. De portfolio bestaat verder uit internet projectmanagement, webdesign en content voor traditionele (print) media.

Het bedrijf kwam vorig decennium voort uit een vooraanstaande Tilburgse internetdienstverlener, medio jaren negentig één van de eerste kwaliteitswebhosters voor zowel particulieren als verenigingen en kleine bedrijven. 

Met onze persoonlijke benadering, Linux-servers en aantrekkelijk prijzen, bouwden we in no-time een grote klantenkring op.

Na de verkoop van het bedrijf aan een zakenrelatie, gingen wij door als Content People. De afgelopen jaren bouwden we een reeks websites, adviseerden bij de implementatie van internet-infrastructuur,  ontwierpen folders, schreven teksten voor kranten en andere (tradtionele) media.

De nieuwste activiteit is Uitgeverij Heimdall.